Voor wie

 

Cannoo & Partners voor midden- en klein bedrijf

 

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij u bijstaan in uw bedrijfsvoering. Hierbij valt te denken aan het verwerken van administratie, fiscale en bedrijfsmatige advisering. Uiteraard verzorgen wij ook de belastingaangiften die voor u van toepassing zijn.

Het sleutelwoord van Cannoo& Partners is persoonlijk contact. De zogenaamde “nummertjes” cultuur hangen wij dan ook niet aan. Wij geloven in een goed contact met de cliënt, om zo tot een passende samenwerking te komen.

 

Verwerken van administratie

Het verwerken van uw salaris- en/of financiële administratie kunnen wij voor u uitvoeren. Nadat wij uw boekhouding hebben ontvangen, zullen wij de gegevens in ons computersysteem invoeren. Uw administratie wordt vormgegeven op een correcte en gepaste manier. Hierdoor kunt u, op ieder gewenst moment, goed inzicht krijgen in uw bedrijfsvoering.

U kunt ook uw administratie zelf invoeren via ons online boekhoudsysteem. Cannoo& Partners kan dan een controlerende functie vervullen. Op deze manier doet u zelf de boekhouding van uw bedrijf, terwijl de kwaliteit wordt gewaarborgd. Tevens kunnen de ingevoerde gegevens direct worden gebruikt voor uw jaarrekening.

Na invoering van uw administratie berekenen wij de loon- en/of omzetbelasting. U ontvangt van ons een email met de conceptaangifte en na goedkeuring verzenden wij deze naar de Belastingdienst. Als bevestiging van de verzending, ontvangt u een definitieve email van ons.

 

Verzorgen van jaarrekening

Ook verzorgen wij de jaarrekening voor u. Dit doen wij aan de hand van de aangeleverde en ingevoerde gegevens van uw boekhouding. De gegevens worden goed gecontroleerd, om vervolgens handmatig tot een jaarrekening te komen. Op deze manier ontstaat er een begrijpelijke jaarrekening, die uw onderneming goed weergeeft op papier. Deze jaarrekening kan vervolgens gebruikt worden voor bijvoorbeeld financieringen en deponering bij de Kamer van Koophandel (KVK).

Na goedkeuring van de jaarrekening, verzorgen wij de aangifte vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en overige belastingaangiften. Dit gebeurt volgens dezelfde werkwijze als bij de aangifte omzetbelasting en loonbelasting.